AN UNBIASED VIEW OF بیماری خود ایمنی چیست

An Unbiased View of بیماری خود ایمنی چیست

An Unbiased View of بیماری خود ایمنی چیست

Blog Article

قند خون: جدول قند خون / قند خون بالا / عدد قند خون نرمال / قند خون بعد از ناشتا / قند خون پایین / درمان قند خون بالا در طب سنتی

این عارضه معمولاً نیازی به درمان و مداخله پزشکی ندارد. اما اگر حس کردید علائمتان تشدید شده‌اند حتماً به پزشک مراجعه کنید.

داروهای درمان نارسایی قلبی، آنتی‌هیستامین‌ها، داروهای ضد تشنج، داروهای ضد سرطان، دیورتیک‌ها و برخی دیگر از داروها نیز ممکن است باعث کاهش فشار خون شوند.

مجموعه "مدیست" در سال ۱۴۰۰ و با هدف خدمت رسانی به مراجعینی که امکان ویزیت حضوری توسط پزشک، به دلایل متعدد ندارند، تاسیس شده است.

شکل ۱۰: انواع مکانیسم‌های ایمنی در بدن اختلالات سیستم ایمنی

زمانی که فردی با استعداد ژنتیکی (یعنی فردی که نسبت به سایر اعضای جامعه احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی دارد) در معرض محرک های محیطی قرار می گیرد، گاهی اوقات می تواند منجر به ایجاد یک بیماری خودایمنی شود.

البته پیش از استفاده از این گیاهان با پزشک‌تان مشورت کنید:

در بیشتر موارد، ژن‌های شما به خودی خود باعث ایجاد بیماری های خود ایمنی نمی‌شوند – اما می‌توانند احتمال ابتلا به آن را افزایش دهند. به نظر می رسد که این شرایط توسط ترکیبی از ژنتیک، تغییرات سیستم ایمنی و محیط شما ایجاد می شود.

باید این درمان را چندبار در هفته به‌مدت یک یا دوماه تکرارکنید. اگر به بیماری پیسی دچارید، به‌یادداشته‌باشید که پوست‌تان به آفتاب حساس است.

بسیاری از افراد مبتلا به فشار خون پایین هیچ علائم خاصی ندارند. بااین‌حال، افت فشار خون گاهی می‌تواند نشان‌دهنده یک مشکل مزمن، همچون عدم تعادل هورمونی، یا یک وضعیت حاد، نظیر آنافیلاکسی باشد.

هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

با توجه به حساسیت حوزه سلامت تمام تلاش خود را می‌کنیم تا مطالبی معتبر و تأییدشده در اختیار شما قرار دهیم. از‌این‌رو برای انتشار

بیماری های خودایمنی می تواند بر گروه‌های خاصی از افراد بیشتر تأثیر بگذارد: ما می‌دانیم که برخی از گروه‌های دارای مردم احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری بیماری خود ایمنی های خود ایمنی هستند.

سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون: این سیستم مسئول کنترل حجم خون و فشارخون است.

Report this page